مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام من پسرم 21 سالمه زمانی که 15 سالم بود پسر عموم که 16 سال سن داشت به من با اجبار دو بار تجاوز کرده و من اون دوران مشکلات روانی داشتم یعنی مریض بودم و از من استفاده کرده و الان به من تهدید میکنه که به بچه ها بگم حتی هم بهم میگه میای باهات دوباره بکنم دوباره و این حرفا و خیلی حرفای بدی میزنه و سعی میکنه من رو دق کنه و الان اگر بهش شکایت کنم با توجه به اینکه اون به سن قانونی نرسیده بوده ایا میتونم ازش دیه بگیرم یا چه حکمی میتونه براش صادر بشه و اگر بخوام به خانوادم بگم یا عموی خودم بگم این قضیه چی اونا میدونن که من قبلا مشکلات روانی داشتم و دست من نبود الان چیکار کنم شکایت کنم به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اثبات آن از لحاظ پزشکی غیر ممکن است چون مربوط به زمان قدیم است اما اگر خودش اقرار می‌کند و یا می‌توانید پیامکی یا ویسی از ایشان داشته باشید می‌توانید طرح شکایت کنید بابت تهدید و مزاحمت نیز می‌توانید با استناد به دلایل و مدارک طرح شکایت کنید