مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری کیلومتر خودرو خریداری شده

خرداد1402 خودرو با کارکرد 120 خریداری شده بنده خودرو را از نظر بدنه و فنی کارشناس بردم نه کارکرد بعد چند روز چراغ ایربگ روشن شد نمایندگی بردم گفتن در تاریخ آذر 1401کارکرد این ماشین 128ثبت شده هزینه ایربگ 40م سیلندر ترمز هم نداره و مشکلات دیگر برای فروشنده اظهارنامه فسخ فرستادم بعدش ایشان اظهار بی اطلاعی کرد بعد من با تامین دلیل از شورای حل اختلاف کارشناس 100 م اختلاف قیمت زد بنده دادخواست مابه التفاوت و مابقی هزینه کارشناس دادرسی دادم ضمیمه پرونده تادیه ای آن خودرو برای کارکرد و لیست مراجعات به نمایندگی و استعلام سایت درج آگهی هم که در زمان آگهی میزان کارکرد چقدر بوده و دادم نتیجه چه خواهد شد؟بنده هیچ گونه قولنامه و بیع ندارم استعلام ایران خودرو تایید کرده کارکرد و ecuماشین دستکاری شده است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر چی که کارشناس تامین دلیل نوشته همان را حکم می دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله اگر شما دادخواست خود را به صورت صحیح اقامه کرده باشید در دادگاه نتیجه خواهید گرفت
خسارت مابه‌التفاوت مبیع معیوب قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
دادخواست حقوقی مناسب باید مطرح کنید