مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

باسلام خانم بنده دادخواستی بدین شرح به دادگاه خانواده داده وحکم محکومیت گرفته است.
خواسته ها:
1-مطالبه نفقه
2-مطالبه خسارت دادرسی
3-مطالبه خسارت تاخیر تادیه

سوالم این است معنی خسارت تاخیر تادیه چیست واصلا شامل نفقه گذشته میشودیاخیر. اگر نمیشود میتوانم به آن تجدیدنظر نمایم؟ باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد نفقه گذشته شما میتوانید در دادخواست قید کنید از تاریخ فلان لغایت اجرای حکم

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. منظور خسارات تعلق گرفته از تاریخ تقدیم دادخواست به مبلغ محکومیت است.اگر معترضید بله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خسارت تاخیر تادیه یعنی سود یا جریمه دیرکرد که از تاریخ قطعیت حکم تا هنگام واریز به حسابش محاسبه می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خسارت یعنی از زمانی که شخصی حق خود را مطالبه می‌کند تا زمانی که آن توسط طرف مقابل پرداخت شود سود آن را نیز بگیرد