مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی از ماترک متوفی

سلام وقت بخیر
پدرم دو سال قبل فوت کردند. ملک ماترک نداشتند، ورثه، سیم کارت، موتور و حساب بانکی را مالیات بر ارث دادند و قانونی تقسیم شد.
پدرم حدودا سه هزار متر ، مغازه و مسکونی که هنوز به سند نرسیده بوده را قبل از فوت با مبایعه نامه فروخته است. الان پایان کار اوکی شده و سند مادر میخواهد تفکیک شود و به خریداران واگذار شود. از هر مبایعه نامه مبلغی برای سند باقی مانده ، اما کل سند اصلی 5 میلیارد وام داشته و در رهن بانک هست. تمامی هزینه های نقل و انتقال مبایعه نامه ها هم به عهده فروشنده یعنی پدر ما بوده. بدهی ها خیلی بیشتر از طلب میشود احتمالا. آیا ورثه می‌توانند این ماترک را قبول نکنند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رد ترکه نکرده باشند باید پرداخت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ورثه در صورت قبول نکردن ماترک مسئولیتی ندارد