مشاوره حقوقی رایگان - سند ملکی

با سلام
چند سال پیش ،یکی از اقوام ملکی را از فروشنده ای خریداری کرد ، که بنا به دلایلی و سر مسائلی ، سند ملک را به نام بنده زد ،
خاستم بدونم ،اگر بنده نخواهم ملک را به او برگردانم ،آیا میتواند اقدامی کند که ملک را از بنده پس بگیرد؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

می تواند قیمت زمین را از شما مطالبه کند.و در قبال قیمت مجددا همان زمین را توقیف کند.

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

قانونگذار شخصی را مالک می داند که اسم او بعنوان مالک در دفتر املاک ثبت شده باشد این انتقال مشکلی برای شما ایجاد نمی کند فقط ثمن معامله را می تواند از شما مطالبه نماید.