مشاوره حقوقی رایگان - برقراری مجدد حقوق

با سلام و احترام
من مستمری بگیر پدرم در ناجا بودم و همچنین بازنشسته بانک رفاه کارگران که کلیه سهامش به بخش خصوصی واگذار شده و در طول 21 سال خدمتم تا بازنشستگی پیش از موعد هردو حقوق را دریافت می کردم .تا دوماه گذشته که دفترچه بیمه نیروهای مسلحم را تمدید کردم و طی پیامکی به من اعلام شد حقوقم قطع گردید بدون هیچ اطلاع .
باعنایت به اینکه صندوق بازنشستگی بانکها تابع صندوق‌های کشوری و لشکری نیست و اساسا خود بانک یک زیر مجموعه مسقل از دولت اعم از کشوری و لشکری می باشد آیا امکان برقراری مجدد حقوق برایم هست ؟