مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکیت بر زمین

مادرم که چند سال پیش قیم ما بوده خانه ما را به برادرش به صورت صوری فروخته است(به دلیل نیاز به مبایعه نامه جهت ارایه به اداره ای و پولی رد و بدل نشده است).پس از چند سال مادرم خانه را به برادر دیگرش فروخته و مبلغ را هم دریافت کرده است.آخرین برادر که خانه را خریده تخریب انجام داده و با وام ساخت بانک و پول خودش خانه جدیدی ساخته و در آن زندگی میکند.در مدت ساخت هم برادر اول هیچ شکایتی مبنی بر ساخت انجام نداده.اکنون که مشکلی بین دو برادر پیش آمده برادر اول ادعای بازپس گیری زمین میکند.آیا برادر دوم میتواند کاری انجام دهد؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

با شهادت شهود مبنی بر صوری بودن مبایعه نامه اول مشکل قابل حل است.