مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام بنده طلبه هستم و 4 سال عضویت فعال بسیج دارم و کارت سبز بسیج و عضو شورای حوزه بسیج اما پدرم و فامیلان من اهل تسنن هستند و من شیعه و پدرم 15 سال پیش به جرم مواد مخدر به حکم اعدام رسید و تبرئه شد و پس از زندانی اش آزاد شد الان 15 سال می‌گذرد به نظرتان در استخدام گزینش مراحل قاضی شدن من را رد خواهند کرد یا خیر لطفا توجه کنید که من شیعه و طلبه و بسیجی هستم ممنون اینو میخوام بگم آیا بنظرتون ادامه بدم یا وقتمو تلف نکنم تورو بخدا راستشو بگید تورو بخدا

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود اگر متوجه نشوند مشکلی نیست هرچند تحقیقات میکنندوگزینش قوی دارند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است