مشاوره حقوقی رایگان - پرونده تجدید نظر شده

با سلام خدمت وکلای محترم
معنی جمله ی زیر که در رای تجدید نظر خواهی آمده را می خواهم بدانم
نظر به اينکه مشارالیهم
در جلسه مورخ ... دادگاه نخستین اذعان به تحويل پارکینگ پس از بیع نمودند
با اين اوصاف اعتراض تجديدنظرخواهی نامبردگان وارد تشخیص با استناد به مواد 348
(بند ه) و 358 و 84 و89 قانون آيین دادرسی مدنی ضمن نقض دادنامه معترضعنه قرار
رد دعوی خواهانهای بدوی صادر و اعالم میگردد. درخصوص اعتراض تجديدنظرخواهی
نامبردگان نسبت به آن شق از دادنامه که حکم به بیحقی نامبردگان در خصوص مطالبه هزينه
مربوط به پارک خودرو در پارکینگ عمومی و هزينه ايابوذهاب از پارکینگ تا محل کار
از تاريخ ... لغايت زمان تحويل پارکینگ صادر گرديد توجه به اينکه ارکان دعوی
مطالبه خسارت در مانحنفیه که همانا رابطه علیت بین تقصیر تجديدنظرخوانده و خسارات و
هزينه های وارده است محرز نمیباشد و عالوه برآن نسبت به خسارت تأخیر تأديه خواسته شده
دين مسلم نگرديد دادنامه معترض عنه تأيید و استوار میشود. رأی صادره حضوری و قطعی
است.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نسبت به خسارت رای تایید شده و نسبت به تحویل پارکینک قرار رد دعوا صادر شده

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

کل موضوع این هست که دعوی خواهان توسط دادگاه رد شده است