مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ دادنامه/قرارنهايي/تصميم نهايي

با سلام خدمت وکلای محترم
در دادنامه تجدید نظر شده متن زیر آمده و معنی آن را میخواهم
نظر به اينکه مشارالیهم
در جلسه مورخ 09/03/1402 دادگاه نخستین اذعان به تحويل پارکینگ پس از بیع نمودند
با اين اوصاف اعتراض تجديدنظرخواهی نامبردگان وارد تشخیص با استناد به مواد 348
(بند ه) و 358 و 84 و89 قانون آيین دادرسی مدنی ضمن نقض دادنامه معترض عنه قرار
رد دعوی خواهانهای بدوی صادر و اعالم میگردد. درخصوص اعتراض تجديدنظرخواهی
نامبردگان نسبت به آن شق از دادنامه که حکم به بیحقی نامبردگان در خصوص مطالبه هزينه
مربوط به پارک خودرو در پارکینگ عمومی و هزينه ايابوذهاب از پارکینگ تا محل کار
از تاريخ 26/10/1401لغايت زمان تحويل پارکینگ صادر گرديد توجه به اينکه ارکان دعوی
مطالبه خسارت در مانحنفیه که همانا رابطه علیت بین تقصیر تجديدنظرخوانده و خسارات و
هزينههای وارده است محرز نمیباشد و علاوه برآن نسبت به خسارت تأخیر تأديه خواستهشده
دين مسلم نگرديد دادنامه معترض عنه تأيید و استوار میشود. رأی صادره حضوری و قطعی
است.

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

جهت اظهار نظر دقیق و بررسی مدارک مشاوره تلفنی برقرار نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است