مشاوره حقوقی رایگان - عمه ام ٦٠سال پيش وكالت فروش ارثش را به مادرش داده حالا از پدرم ارث ميخواهد

با سلام ،پدربزرگ بنده ٦٠سال پيش جوان ميميرد و مادربزرگم خونه را ميفروشد كه ٤پسر و ٢دختر دارد همه وراث امضا ميكنند و حقشان را ميگيرند ولي عمه كوچكم كه در شهر دوري بود وكالت فروش را ٦٠سال پيش به مادرش ميدهد و مادرش بعد دريافت سهم عمه ام برايش طلا و فرش ميخرد ولي جايي ثبت نميشود كه اين دختر سهمش را گرفته و مادربزرگم در خانه پدرم كه پسر بزرگش بود زندگي را شروع كرده و از سهم خودش به پسر بزرگش ميدهد تا سرمايه مغازه بكند حالا از اين موضوع نزديك ٦٠سال گذشته و مادربزرگم هم ١٠سال هست فوت كرده عمه ام ديروز شكايت كرده از پدرم كه آن زمان ارث مرا نداديد و با پول مادرم سرمايه مغازه ات كردي و پيشرفت كردي بايد ارث مرا از دارايي ات بدهي
ميخواهم بدانم نتيجه چه ميشود
پدرم هم كاغذ ثبتي از دفتر خانه دارد كه حق وكالت فروش خانه آن زمان عمه ام به مادربزرگم داده بود

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

جهت اظهار نظر دقیق و بررسی مدارک مشاوره تلفنی برقرار نمایید