مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه تجدید نظر

لطفا این متن رو رویت بفرمایید:
در خصوص تجدید نظر خواهی اقای...... به شماره پرونده.... صادره از شعبه دادگاه کیفری 2 شهر شیراز که موجب آن در رابطه با اتهامات تجدید نظر خواه دائر توهین،تهدید و تخریب عمدی گوشی گوشی تلفن همراه و ایراد ضرب عمدی ، حسب شکایت خانم..... حکم به محکومیت صادر گردیده. نظر به این که اولا میزان دیه مورد حکم کمتر از عشر دیه کامل است لذا به استناد به ماده 427 قانون ایین دادرسی کیفری قرار به رد تجدید نظر خواهی صادر میگردد...
اگه شخص به پرداخت دیه بریده شده محکوم شده راه دریافت دیه چیست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال کامل نیست بامشاوره تلفنی بهتر میتوان در این رابطه نظر داد