مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

با سلام و احترام
من مرداد سال 1400 زایمان داشتم
قبل از زایمان به شرکت خصوصی که الان هم مشغول به کارم، اعلام کردم که مرخصی زایمان میخام و شرکت اعلام کرد اگر مرخصی زایمان می خوای باید فرم استعفاتو امضا کنی تا بعد از 9 ماه در صورت لزوم بگم بیای سر کار
منم چون شرایطم نرمال نبود از ترس اخراج دو هفته مرخصی گرفتم و مجدد اومدم سر کار
الان دو سال از اون ماجرا میگذره و همچنان در این شرکت مشغولم
ایا میتونم برم از شرکت الان شکایت کنم و خسارتی دریافت کنم؟یا چون زمانش گذشته امکان شکایت نیست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است