مشاوره حقوقی رایگان - بی توجهی اداره کار نسبت به خواسته های مکتوب کارگر

س، خسته نباشید، بنده بعنوان کارگر، از کارفرمای خود بدلیل اخراج و عدم پرداخت حق و حفوقم ب اداره کار شکایت کردم، متأسفانه اداره کار(شعبه حل اختلاف)علنا نقش وکیل را برای کارفرما ایفا می‌کرد، و نسبت ب خواسته های لفظی و کتبی اینجانب هیچ ترتیب اثر نمی‌داد، اعتراض ب رای در دیوان عدالت اداری گذاشتم و در مورد قولنامه تقلبی و همچنین ساعات کاریم ک نگهبان 24_24 بودم،(360 ساعت کار در ماه را 200 ساعت ب اداره کار داده بود ک اداره کار هم مبنا را بر 200 ساعت قرار داده بود) درخواست کارشناس و بازرس کردم ک اداره کار هیچ توجهی ب آن نکرد، حتی در دیوان هم درخواست کردم، ولی تنها چیزی ک من فهمیدم پیامک از دیوان ک پرونده ب اداره کار مربوطه فرستاده شد، و پس از یک هفته ب دیوان فرستاده شد و در اعتراض بنده رد شد، حال سوال من اینجاست، آیا می‌شود درخواست کارشناسی و بازرسی من از محیط کارم با عدم توجه در دیوان مواجهه شده باشد!؟ یا هر دستوری ک ب اداره کار داده شده بود، آیا اداره کار این حق را داشت ک از من پنهان کند و هیچ اطلاعاتی در اختیار من نگذارد،اکنون یکماه از رای دیوان می‌گذرد ک من متوجه شدم 20 روز وقت داشته مجددا اعتراض کنم، ک حتی این را هم از من مخفی کردند و فریبم دادند، حال میتوانم از اداره کار محتویات پرونده را در مورد دستورات دیوان و جواب اداره کار درخواست کنم؟ چرا که هنوز اقدام ب اجرای حکم نکرده ام؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالات خود را مختصر و مفید بیان کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است