مشاوره حقوقی رایگان - مصدومیت حین دوره اموزشی خدمت سربازی

با سلام من در دوره اموزشی دوار پارگی کامل رباط صلیبی و له شدگی رباط مینیکس شدم حین اموزش در رژه و بعد کمیسیون برا معاف از رزم زد و بعد از یماه دوباره اومدم اموزشی اما نتونستم تحمل کنم چون پاهام بشدت درد بود و نمیتونستم راه برم به بهداری مراجعه کردم و بهم گفت ما یه برگه بهت میدیم که وقتی از پادگان میری بیرون بری عمل کنی و بعداز استعلاجیت برگه استعلاجیتو بیاری به ما بدی تا درموردت تصمیم بگیریم آیا به من معافیت پزشکی موقت داده میشه چون دوماه از عملم میگذره و شرایط موندن تو پادگان اموزشی رو ندارم راه هم نمیتونم برم تحت درمانم و جلسه فیزیو تراپی میرم جایی هم که عمل کردم بیمارستان نیرودریایی سپاه بود و دکتر خود همونجاهم برام تو برگه استعلاجیم نوشت که تحت درمان است و جلسه فیزیوتراپی هنوز میرود ،دکتر بهم گفت که همین برگه رو برو بده به پادگان اموزشیت ایا امکانش هست چند درصد که منو به یگان خدمتیم تقسیم کنن که یگان خدمتیم تصمیم گیرنده باشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود کمیسیون پزشکی تصمیم میگیرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است