مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

باسلام پدرم 17 سال سابقه بیمه داره و (دو سال سربازی که باید با پول بگیره) (اگر پیگیری کنه شاید کارت ایثارگری هم براش بشه صادر کرد به علت حضور در جبهه بعنوان سرباز) و الان نیازمند بازنشستگی سریع هست بعلت اینکه مریضه و از کار افتاده محسوب میشه. متولد 13فروردین 1341 هست. از هیچ جا نمی تونیم بیمه رد کنیم تا لاقل از کار افتاده محسوب بشه. خودمونم از لحاظ مالی تحت فشاریم و نمی تونیم هرماه بیمه واریز کنم تازه چون مریض هست و سالی دو سه بار بستری میشه. از نظر مالی و روانی برای بابا خیلی تاثیرگذاره هرچه سریعتر در حد امکان بازنشست بشه. چه راهی وجود داره
زمان فاصله از ترک کار هم دوبار هست هربار بالای 5 6 سال

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.پدرتان باید به کمیسیون پزشکی موضوع ماده91قانون تامین اجتماعی ,معرفی,درصورت اازکارافتادگی کلی,یعنی بیش از66%کاهش قدرت کاری داشته باشدازکارافتاکمیسیونشناخته شده واستحقاق دریافت مستمری آن میگردد.