مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد ماشین

سلام من روز پنجشنبه یه پراید 80 خریدم جفت شاسی هاش عوض بود، همون روز رفتیم فروشنده یک وکالت تعویض پلاک و سند بهم داد. روز بعد که جمعه بود من پشیمون شدم ولی فروشنده گفت پول ندارم و پول رو خرج کردم
ماشین رو بردم نمایشگاه با 3میلیون پایین تر فروختم قرارداد نوشت نمایشگاه دار و امضا و اثر انگشت زدم، دو میلیون بهم داد بیعانه، بهش گفتم دو شاسیش عوض شده ولی اون گفت که شما گفتی یه شاسی، ولی توافقی فسخ کردیم و دو میلیون شو پس دادم، ماشین و مدارک رو آوردم. ولی یادم نبود نمایشگاه دار برگه قولنامه رو پاره کنه، فرداش ماشین رو به فروشنده که اول ازش خریداری کردم پس دادم (رفتیم دفترخانه وکالت رو باطل کردیم)
سوالم این بود معامله ای که با نمایشگاه دار کردم و فسخ شد، اگه برگه قولنامه باطل نکرده باشه واسم مشکلی پیش نمیاد؟ ممنونم

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام
شما حتما باید پشت هر دو قولنامه ذکر میکردیذ که معامله فسخ شده و یا هر دو را پاره و باطل میکردید
آیا مدرکی جهت عودت 2 م دارید؟
و بهتر است جهت اطمینان به نمایشگاه مراجعه و تقاضای ابطال ان قولنامه را کنید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .باپاره کردن قولنامه ممکنه بعدا براتون مشکل بوجود بیاد حتما یک صورتجلسه تنظیم کنید ودرآن قیدکنید که معامله مورخه... بابت...بارضایت طرفین اقاله شد.