مشاوره حقوقی رایگان - معلم بی ادب که فحاشی میکند

معلم من چندین بار فحش های مثل الاغ شش ماهه بیشعور و یک فحش خیلی بد که توهین به دانش آموز بود رو داد که فحش داد که مگر داری با ک ... ت می‌نویسی بعد من هم گفتم این چه طرز حرف زدنه بعد نمره من رو کم کرد بعد گفتم اعتراض میزنم بعد از کلاس انداخت من رو بیرون الان هم چندین بار سرم من داد زده و باعث استرس من شده و لج کرده و گفته اگر تو مدرسه باشی من از اینجا میرم
شکایت میشه کرد ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع را باوالدین درمیان گذارده واز طریق اداره آموزش پرورش پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام با مدیر مدرسه در میان بگذارید اگر افاقه نکرد شکایت کیفری کنید