مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از سوی زوجه

با سلام و عرض احترام 18سال دارم به همراه خواهری بزرگتر که ازدواج کرده پدرم در حال حاضر ماشین و مغازه و 120 میلیون پول نقد دارد.خانه ای داریم و در آن زندگی میکنیم بسیار کوچک است و پر از پله و 70متر است توانایی خرید یا حتی رهن یا درست کردن همین خانه را داریم مادرم به خاطر پله ها دچار پا درد شده و الان پایش در گچ است خودمان هم خیلی ناراضی هستیم دادگاه چه حقی به مادرم میدهد؟ حق طلاق دارد؟ با گرفتن مهریه و ... پدرم اخلاق خوبی نیز ندارد و احساس میکنم دچار افسردگی و جنون است با تشکر فراوان و سپاس بیکران

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال مشکلات ظااهری منزل شما ارتباطی به حق و حقوق زوجیت و خانوادگی مادر شما ندارد . در فرض سؤال مزبور مادرتان صرفاً حق مطالبه مهریه و اثبات و مطالبه اجرت المثل ایام زناشویی دارد .