مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی در رابطه با فروش پارکینگ اضاف بر سازمان

با سلام
چندی پیش واحد آپارتمانی خریداری کردم که زمان قرارداد مساحت تقریبی واحد با 172متر مفید 24 متر پارکینگ و 4 متر انباری مجموعا 200متر با اضافه 10متر اختلاف متراژ تنظیم گردیده شده بود.(210متر)
بعد از آمدن سند کل واحد 209.75 متر مشخص شد.
علی رغم اینکه قبل از اینه سند آماده بشود حتی پای قرارداد در حضور شاهد و بنگاه دار چندین بار به سازنده اعلام شد که بنده به دلیل مشکلات مالی که به وجود آمده توان پرداخت پارکینگ دوم را ندارم و از این مجموعه 29 واحدی که تنها فقط یک پارکینگ اضاف بوده است (30 پارکینگ) و هیچکدام از واحدها از ایشان بر نداشته آمد و چون ما آخرین واحدی بودیم این اجحاف در حق ما شده است و بصورت زوری به ما تحمیل کرده است.
همچنین قرار بود سازنده مدارک های لازم را به بنده بدهد تا خودم شخصا هر واحدی که خواست کارهای شهرداری و ثبتی صورت مجلس تفکیکی را انجام بدهم ، که قبول هم کردند اما در ادامه روند از دادن مدارک امتناع میکردند.
لازم بذکر است در قرارداد اسمی از دو پارکینگ نیامده و فقط مساحت تقریبی 24 متر قید شده است
در حال حاضر متراژ واحد با یک پارکینگ و یک انباری 197 متر شده که بر اساس 200 متر تسویه گردیده شده است و سه متر هم طلبکار هستیم
پارکینگ دوم هم علی رغم اینکه پول پرداخت را ندارم و نمیخواهم و اعلام هم کردم آیا سازنده حق شکایت و تحمیل و اخذ پول را دارد.؟
و اگر بصورت تحمیلی مجبور به برداشتن پارکینگی که تنها همین واحد با دو پارکینگ است بشوم (12متر) حداکثر چند درصد از متراژ را میتواند از بنده بگیرد ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر قرارداد منعقد شده و ضمن آن پارکینگ دوم را پذیرفتید دیگر کاری نمی شود کرد و الا نمی توانند شما را مجبور کنند
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز