مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی

با سلام و احترام بنده در سال 91 در آزمون استخدام قراردادی سازمان ... شرکت کردم و در تمامی مراحل قبول شدم با توجه به اینکه در لیست دو برابر ظرفیت نهایی از 82 نفری نفر 6بودم و همه امتیازات کامل کسب کرده و در مرحله نهایی بنا به دلایل نامعلومی جذب نشدم اما پس از پیگیری های زیادی با نمایندگان مجلس و معتمدین و مکاتباتی با مسئولین سازمان انجام شد و در نتیجه تصمیم بر این شد که تعدادی از این نفرات را جذب کنن و در نتیجه جذب انجام شد اما بصورت شرکتی جذب انجام شد در حالیست که نفراتی جزء این گروه بودن به صورت قراردادی جذب شدن آیا می توانم با توجه به اطلاعات فوق نسبت به تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی به دیوان عدالت اداری شکایت کنم. ضمناً تمامی مکاتبات مسئولین سازمان نیز را دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله در دیوان شکایت کنید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام.با گذشت هفت سال فقط میتونید به شرایط زمان جذب اعتراض کنید به دیوان