مشاوره حقوقی رایگان - عروس نمک نشناس

با عرض سلام، بنده زمین کشاورزی دارم که 100قصب از این زمین کشاورزی را پسرم مهریه زنش کرده و الان عروسم از طریق دادگاه اقدام به تصرف زمین کرده بنده بدون اطلاع اینکه بدونم که پسرم باید جوابگو باشد زمین را در دادگاه تحویل عروسم دادم حالا عروسم حقابه زمین را میخواهد درصورتی من آب روی زمینها ندارم که بخوام تحویل بدم، الان باید چکار کنم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به اینکه شماجزواصحاب دعوانبودیدوزمین مالکیتش باشماست وتعهدپرداخت مهریه راننمودید, بعنوان معترض ثالث نسبت به رای صادره دادخواست بده.برفرض صحت رای اصلی,اگه زمین حقابه خاصی نداره.شمامسول نیستید وآب زمین بهمان شکل قبلی باید تامین بشه.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم