مشاوره حقوقی رایگان - توقیف زمین برای مهریه

سلام جناب سراج زاده. بسیار متشکر از پاسخ شما.
زمین مذکور زمین زراعی آبی و دیم میباشد که متعلق به پدر مرحوم زوج بوده و اکنون زوج در این زمینهای موروثی پدرش سهم الارث دارد و استعلام جهاد کشاورزی و استعلام اداره آب مبنی بر اینکه زوج یکی از وراث این زمینها میباشد ضمیمه دادخواست توقیف بوده اکنون زوج ادعا میکند که قولنامه فروش زمین سهم الارث خودش را به همراه شهود برای جلسه کارشناسی تعیین قیمت زمینهای مذکور ارایه می دهد لطفا منو راهنمایی بفرمایین چیکار کنم که بعد از 20 سال بتونم مقداری از مهریه ام رو که 600 سکه بهار آزادی است یکجا از زوج بگیرم ضمنا ایشان دادخواست تعدیل اقساط مهریه به دادگاه ارایه داده متشکرم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام . اگر مرحوم پدر زوج سند رسمی داشته باشد به ادعای زوج با سند عادی توجه نمی شود . اگر هر دو عادی باشد مشکل پیش می آید . البته زوج اگر به توقیف و مزایده ملکش اعتراض دارد باید به رئیس ثبت اعتراضش را منعکس کند و حضور در جلسه کارشناسی برایش مفید نخواهد بود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مخاطب حقیر نیستم.یاالله