مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر.بنده یک چهارم حقوق همسرم رواز طریق اداره ثبت توقیف کردم .ایشان یک زمین دارند ک هنوز سند نخورده و تحویل نگرفته ولی اقساط زمین رو داده .چطور میتونم اون زمین رو توقیف کنم .آیا برای توقیف آن باید برم حقوق رو از اداره ثبت مختومه کنم ؟ یا همزمان با آن میتوانم از دادگاه برای توقیف زمین اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
حقوق ارتباطی با زمین ندارد
در رابطه با زمین باید اول مالکیت اون رو برای همسرتون اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مدارک سند را داشته باشید تا ارائه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جهت اثبات ادعای خود مدارکی دارید می توانید از طریق اجرای ثبت موضوع را پیگیری کنید و اگر پرونده در اجرای ثبت مختومه شده باشد می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید
برای اقدام از طریق دادگاه باید پرونده اجرای ثبت مختومه بشه.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اگر مدارکی دال بر اینکه زمین متعلق به همسرتان است آنرا پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از اجرای ثبت درخواست گواهی انصراف و مختومه شدن کنید و سپس از طریق دادگاه ان را توقیف نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
شما باید درخواست توقیف زمین را نمایید و با توجه به اینکه زمین
دارای سند عادی مبایعه‌نامه است ابتدا باید اثبات نمایید که مالک این زمین زوج میباشد

بله شما باید ابتدا از اجرای ثبت انصراف بدهید و سپس در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایبد و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سند رسمی دارد اداره ثبت وگرنه دادگاه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت سند داشتن زمین از طریق اجرای ثبت می توانید اقدام به توقیفش کنید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

پرونده در اجراییات باید مختومه وسپس در دادگاه باارایه مدارک توقیف نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ارائه مدارکی که دال بر مالکیت زوج است با مختومه شدن پرونده در ثبت می توانید از دادگاه پیگیری نمایید

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام امکان توقیف و فروش مهریه زمین مذگور با سند عادی ممکن نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ارائه مدارکی که دال بر مالکیت زوج است با مختومه شدن پرونده در ثبت می توانید از دادگاه پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که زمین مورد اشاره در متن سوال، ثبت رسمی نشده باشد و تنظیم سند تک برگ به نام همسر شما نخورده باشد، نمی‌توانید نسبت به توقیف آن برای مطالبه مهریه اقدامی را به انجام برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله بدوا باید مالکیت همسرتان بر زمین را اثبات نموده و دادخواست مطالبه مهریه تنظیم نمایید که مستلزم انصراف از اجراییه ثبت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان توقیف حق امتیاز زمین از شرکت تعاونی وجود دارد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در صورت داشتن قولنامه یا قرارداد ؛ از طریق دادگاه اقدام به توقیف نمائید . امکان توقیف مال ایشان وجود دارد