مشاوره حقوقی رایگان - چرا شکستگی قوزک داخلی و خارجی را 16صدم درصد زدن

با سلام و خسته نباشید بنده تصادف مقدار دیه ام را دادگاه اینجوری محاسبه کرده شکستگی استخوان درشت نی در محل مفصل زانو 8 درصد استفاده از ابزار ارتوپدی 3 درصد شکستگی قوزک داخلی و خارجی پای چپ 16/. صدم درصد استفاده از ابزار ارتوپدی 1 درصد میخاستم بدونم چرا قوزک داخلی و خارجی پای من را 16 صدم درصد زدن مگه 8 درصد نیست بعد دو طرف هم برش خورده هر دوطرف پلاتین داره ممنون میشم جواب بدین وقتم کمه

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

نظر پزشکی قانونی است در صورت اعتراض می توانید به نظریه پزشکی قانونی به همان دادگاهی که شما را به پزشکی قانونی معرفی کرده اعتراض کنید تا مجددا معاینه گردید