مشاوره حقوقی رایگان - رد دعوای متقابل اقاله

با سلام خدمت شما
من حدود چند ماه پیش نیمی از یک زمین را با مبایعه نامه از شخصی خریداری کردم و چک کل مبلغ ثمن را به ایشان داده و در مبایعه نامه نیز قید شد و پس از مدتی آن شخص کل زمین که شامل زمین من هم میشود را به شخص دیگری فروخت و پس از دادخواست من جهت ابطال معامله دوم ، آن شخص با طرح دعوای متقابل مبنی بر تأیید اقاله و دو عدد شاهد جعلی میخواهد مبایعه نامه را ابطال کند درصورتیکه کاملا این ادعا دروغ است و شاهدها جعلی میباشند و اینکه من چندین شاهد دارم که تا دوماه بعد انجام معامله دوم هم هنوز چک من پیش آن شخص هستش حال باید چکار کنم
پیشاپیش از راهنمایی شما دوست عزیز متشکرم

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

با انتخاب یک وکیل مجرب و جمع اوری ادله کافی و شهود ثابت کنید که شما اولین کسی بوده اید که زمین دا خریداری و تا بحاا اقاله نکرده اید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ابطال سند بدون اثبات مالکیت قابلیت استماع نداره.ولی چون خوانده دعوای تقابل اقاله رامطرح کرده بطورضمنی مالکیت شماراقبول داشته لذا حالا دیگه نیازی به اثبات مالکیت نیست.برای رد اقاله بهتره که شاهدین راجرح کنیدوبرای موفقیت حتما وکیل انتخاب کنید