مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره درمورد فروش زمین

سال 99 ،7 هکتارزمین فروختم ومتن قراداد مشاور حقوقی آموزش وپرورش نوشت وبارها متن خواستم عوض کنند ولی در آخر ازما امضا گرفتند که ثمن معامله رو 3 ماهه پرداخت کنند ولی فقط بعداز2ماه 16 درصدپرداخت شد ، بعداز آن حتی یک ریال پرداخت نکردند، وزمان کرونای شدید بود وهمسرم پزشک بخش کرونا بودند همان زمان فرصت نشد شکایت کنیم اول اینکه شرایط سخت بود ودوم زمین هرمزگان وما در گیلان بودیم ، وچند مدتی گذشت هروقت تقاضا کردیم گفتن نداریم ، گفتند زمین شما مزروعی میباشد اگر نتوانیم درست کنیم بکار ما نمی آید ، زمین خواستم اونوهم ندادند در ماه شهریور اقاله کردیم برای نوشتن قرارداد جدید ، وقت امضا بلند شدند رفتند که فردا بیایند ، گفتن زمین نمی خواهیم بعداز 3 ماه بعداز شکایت ما برای اقاله رفتن مابقی ثمن به حساب دولت ریختند ودرخواست تنظیم سند کردند ، بدون رسیدگی به دادخواست ما ، درمدت کوتاه 2 ماهه سند بنامشان زدند ولی تازه به اقاله رسیدگی میکنند اون هم دست وپا شکسته کاری میتوانیم انجام دهیم تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جهت ارایه راهکار قانونی باید مفاد قرارداد بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اقاله قبول شود میتوانید سند آنها را ابطال کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی مفاد اسناد و مدارک وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام آیا الزام به سند توسط آنها از طریق دادگاه انجام شده و سند صاور شده؟ اگر بین خودتان اقاله نموده اید ولیکن خریدار زمین آن را به دادگاه ارائه ننموده بایستی زودتر دستور موقت برای جلوگیری از نقل و انتقال سند و رسیدگی به تایید اقاله شما در دادگاه انجام شود که پس از تایید اقاله ،سند باطل و به شما باز می گردد که البته نیاز به بررسی مدارک و دلایل شما دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تماس بگیرید تا پیرامون سوال گفتگو کنیم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر به شما مخاطب سایت دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن مرتبط با زمین و املاک و باغات است و کلا اموال غیر منقول میشود به این صورت نیست که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یگدیگر پیوند دارد و شبیه یکدیگر ولی متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را یه هیچ وجه نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .