مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه تعمیرات در ساختمان

سلام و عرض ادب
ما در یک ساختمان که شامل 6 واحد می‌باشد، مالک یک واحد هستیم، واحدها هر کدام متراژهای مختلفی را دارند، و همه به جز واحد ما پارکینگ دارند، در بدو ورود به ساختمان ما پیاده پارکینگ را طی میکنیم تا به محل آسانسور برسیم. 2 ماشین در این بین و 3 ماشین بعد از این محل قرار دارند و بعد هم حیاط است. کف فعلی موزاییک است و با گذشت زمان آسیب دیده است و مالکان قصد تعویض کف را دارند، ما با هزینه حیاط و سایر قسمت‌ها مشکلی نداریم اما بخش مربوط به پارکینگها را انتظار داریم سهم کمتری از تعمیرات پرداخت کنیم، که تعدادی از همسایگان میفرمایند که بر اساس قدرالسهم باید پرداخت‌ها صورت بگیرد و اینکه ما پارکینگ نداریم دلیل نمیشود که هزینه کمتری پرداخت کنیم و این مطابق قانون است. خواستم بدانم نظر دقیق قانون در این خصوص چیست و ماده قانونی مربوطه کدام است؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هزینه تعمیر قسمت مشاعات ساختمان بر عهده همه مالکین می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پارکینگ جزو مشاعات است و هزینه تعمیر آن را باید کل مالکین بپردازند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون هزینه تعمیر قسمت مشاعات بر عهده تمام مالکین ساختمان است.