مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه تعمیرات در ساختمان

با سلام بنده ساکن یک ساختمان سه طبقه 9 واحدی هستم برای هزینه ایزوگام. و نقاشی راه پله ها چطور تقسیم میشه به طور مساوی یا نه بر مبنای متراژ هر واحد هستش سه واحد 50 متری و سه واحد 75 و سه واحد 62 متری لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

نحوه تقسیم هزینه تعمیرات در ساختمان تقسیم هزینه تعمیرات مشاعات ساختمان تعمیرات مشاعات مشاعات ساختمان ساختمان