مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات ساختمان و هزینه های مربوطه

سلام، دریک ساختمان 20 واحدی که 10 واحد آن 100 متری و 10 واحد دیگر 150 هستند تصمیم به نقاشی مشاعات، زیبا سازی کابین آسانسور و تعمیرات دستگاه های تصفیه استخر و همچنین نصب حفاظ در بالای دیوارها گرفته شده است (4 مورد)، کدام از این موارد جزو هزینه هایی محسوب می شود که با قدرالسهم نسبت مستقیم دارد و کدامیک ارتباطی با میزان متراژ نداشته و بین واحدها باید به صورت یکسان تقسیم گردد؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،این هزینه ها جز هزینه های مشترک می باشد و بین تمامی مالکین تقسیم میشود.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، انجام نقاشی و زیباسازی آپارتمان باید با توافق همه مالکین انجام شود و قابل اجبار نیست که به نسبت متراژ باید باشد .در مورد تعمیرات هم ، تعمیر دستگاه تصفیه استخر به نسبت مساوی و نصب حفاظ دیوارها به نسبت متراژ

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چون هزینه مربوط به مشاعات است به نسبت مساوی بین مالکین تقسیم میشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
کلیه کارها مربوط به مشاعات می شود بنابراین بین کلیه مالکین مساوی تقسیم می گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بین همه مالکین تقسیم میشود
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام.طبق قانون تملک آپارتمانها به صورت مساوی تقسیم می گرد لذا در صورتی که پاسخ خود را نگرفته و یا نیاز به مشاوره بیشتر در خصوص این سوال یا موارد دیگر دارید می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تمای بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمامی جز مواردی هست که به طور مساوی بین طبقات تقسیم میشود