مشاوره حقوقی رایگان - هزینه لوله کشی در ساختمان

سلام
ساختمان 8 طبقه واقع در شمال ایران موجود هست و لوله اب باران بام از کنار بالکن ها در سنگ نمای ساختمان پایین امده و خروجی در کوچه کنار درب پارکینگ دارد ( خروجی اب باران به روی سطح خیابان به صورت عرفی در شمال اجرا میشود و چاه مجزا برایش معمولا اجرا نمیکنند)
تنها در واحد ما لباسشویی در بالکن قرارداده شده و فاضلاب آن به همان لوله اب باران متصل شده است ( توسط سازنده ) و به همین صورت پایان کار کرفته .
الان هر وقت که لباسشویی کار میکند کف و اب تخلیه شده از لوله اب باران به سطح کوچه سرازیر میشود و همسایگان معترض شده و میگویند لوله آب باران را به فاضلاب شهری در خیابان متصل باید نمود و هزینه اش را واحد ما باید متقبل شوند .
آیا این هزینه لوله کشی که در مشاعات هست به عهده تمام واحد ها هست ؟
نکته اینکه اعلام میکنند فقط واحد ما از این لوله بابت فاضلاب استفاده دارد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشاع باشد تمام مالکین باید مشارکت کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع باید توسط کارشناس برسی شود در صورتی که مشاع باشد باید توسط همگی پرداخت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هزینه تعمیرات قسمت‌های اختصاصی بر عهده مالک همان و قسمت‌های مشاع بر عهده همه است