مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

سلام و عرض ادب
بنده مدیر آپارتمانی هستم که طبقه همکف آن رستوران و دوطبقه چهار واحدی هم بالای آن مسکونیست. اکنون تصمیم گرفته ایم که شیشه نورگیر آپارتمان را تعویض کنیم و فقط چهار واحد از هشت واحد که نورگیر دارند هزینه را پرداخت می کنند. رستوران هم از این نورگیر استفاده می کند. میخواستم بدانم سهم رستوران در پرداخت هزینه چقدر می باشد.

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

هر کس به مقدار سهم اختصاصی و استفاده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه به صورت مساوی بر عهده تمام مالکان میباشد و نه به نسبت مساحت اختصاصی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر نور گیر رستوران بزرگتر از سایر واحدها است به نسبت مساحت مبلغ بیشتری باید بپردازد اگر با سایر طبقات از لحاظ سطح زیر نورگیر فرقی ندارد بطور مساوی پرداخت می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه به صورت مساوی بر عهده تمام مالکان میباشد و نه به نسبت مساحت اختصاصی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به طور مساوی تقسیم میشود ولی توافق مالکین مهم است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به نسبت سهم باید تقسیم گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام هزینه به صورت مساوی بر عهده تمام مالکان میباشد و نه به نسبت مساحت اختصاصی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام هزینه به صورت مساوی برعهده تمامی مالکان است ونه به نسبت مساحت اختصاصی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هزینه به صورت مساوی برعهده تمامی مالکان است ونه به نسبت مساحت اختصاصی