مشاوره حقوقی رایگان - قطع شدن بیمه

سلام خسته نباشید من پدربزرگم باغ داره من رو به عنوان کارگرش بیمه اجباری کرده 2ماه برام پرداخت شده الان مشکل مالی دارم نمیتونم پولشو بدم الان 4 ماهه قطع شده الان که دوباره بخوام بگم اسمم رو رد کنه باید پوله این 4ماه رو بدم؟ یا از همین ماه رو باید پرداخت کنم ؟
دفترچه هم نگرفتم تا الان

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام.پرداختی هاجزو سابقه شمامحسوب میشه ولی چون بیش از3ماه ازعدم پرداختی شما گذشته دوباره باید پرونده تشکیل وتمامی مراحل قبلی برای تشکیل پرونده تکرارمیشه.