مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از علت مسدودی حساب بانکی

باسلام
الان 10روز است حسابم مسدودشده خودم بازنشسته ام جلوی کارت حقوقم نیز بسته شده سه فقره چکم برگشت خورده بخدا نمیدونم بخاطر چی مسدود شده فقط بانک بهم این سایت راگفت به خاطر خدا خواهش میکنم عنوان کنید چرا مسدود شده چون خودم اصلا نمیدونم چی شده فقط به من گفتن به خاطر تراکنش تو سایت حسابت مسدود شده است لطفا بخاطر خدا وخانواده ام کمک کنید الان خدا شاهده نمیدونم چکارکنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا بایستی علت مسدودی را از بانک جویا و به دادگاه یا پلیس مراجعه و پیگیر پرونده و رفع اتهام باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سایت اعلامی اطلاعات خود را ثبت کنید و سپس حضورا موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در سایت اعلام شده اطلاعات خویش را ثبت بفرمائید و سپس بعد از آن به نحو حضوری این مسأله را پیگیری بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله بستگی به محتوای آن دارد اصولاً پخش چت و گفتگو جرم است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق بانک شماره نامه و مرجع مسدودی حساب را استعلام و سپس تلفنی و یا حضوری پیگیری نمایید اگر از طرف معاونت دادستانی می‌باشد در سایتeers.ir مدارک خود را بارگذاری نمایید