مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام وقت بخیر
دوست من از من درخواست پول کرد و بحساب دیگری واریز کنم ، متاسفانه نه دوست من نه اون شخص عهده دار این ماجرا نمیشن
من رسید بانکی رو نگه داشتم پول هم بحساب پسرش واریز کردم چون متولد 90 هستن گفتن نمیشه شکایت کرد باید از پدرش به جرم کلاهبرداری شکایت کنم اما شماره ملی پدرش رو ندارم باید چیکار کنم ، ممنون میشم راهنماییم کنید ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مشخصات وی را داشته باشید بدون کد ملی برخی دفتر خدمات قضایی برای شما ثبت شکایت میکند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بانک موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که از باب کیفری وارد نشوید و از باب حقوقی اقدام بفرمائید فلذا دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی به طرفیت پسر دوست خویش در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هر دو بدهید