مشاوره حقوقی رایگان - ماشین

باسلام وقت به خیر سال 1400از این خودرو ثبت نامی ایران خودرو یه دستگاه پژو پارس تیو فایو به نام برادر بزرگم درامد بعد پول نداشت بخره به من داد منم 40میلیون اول و 120میلیون سال بعدش برای برادرم واریز کردم که ماشین و تحویل گرفت و به من داد تمام مدارک ماشین دست منه ولی ماشین به نام برادرمه و نمیاد بعد دوسال به نامم بزنه و تهدید میکنه ماشین ماله منی در صورتی که تمام پول ماشین و من دادم
تصادف کردم ومبلغ 40تومن بیمه به خاطر این که ماشین به نامش بوده زده براش والان 40تومن منو هم نمیده
تروخدا کمک کنین بگین چیکار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق طرح دعوی عقد بیع فیمابین را اثبات و ایشان را الزام به تنظیم سند نمایید. ودرمرحله بعد طرح دعوی مطالبه وجه بابت حق بیمه دریافتی.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی دو نفر شاهد و سایر مدارک دا‌دخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌بایست ابتدا دادخواست اثبات ب بدهید و الا صرفاً می‌توانید مبلغ خود را با خسارات مطالبه کنید