مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام
یکی از همکاران بنده خواستار اینست که بنده به عنوان ضامن برای دریافت وام به مبلغ 30 میلیون تومان از بانک شود و من می خواهم برای اطمینان از ایشان سفته دریافت کنم خواهشمندم مرا راهنمایی بفرمایید که میزان سفته دریافتی باید چقدر باشد و دقیقا چه کار کنم که بعدا به مشکل برنخورم چون تا کنون از کسی سفته دریافت نکرده ام.
با تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام مبلغ سفته را به میزانی که بانک شما رامسئول پرداخت میداند مشخص نمایید و جهت تنظیم مندرجات با وکلا حتما مشورت کنید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.حدقل 2برابربگیرید ویک صورتجلسه هم بنویسد ودرآن قیدکنید که چنانچه بانک بابت بدهی آقای ....ازضامن مبلغی ولو به اندازه یک قسط دریافت کند تمامی وجه سفته شماره....متلعق به آقای ....می باشد ونامبرده به اندازه وجه سفته مذکورازاموال آقای ....رابنام خودانتقال می نماید