مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام بنده در تمکین محکوم شدم و در دادگاه تجدید نظر رای تایید شده میخواهم به وسیله قانون به منزل مراجعه کنم چه اقداماتی باید انجام دهم ؟ و خودم را چگونه تسلیم رای دادگاه نمایم ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای به زوج ارسال کنید و عنوان نمایید که آماده تمکین هستید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از صدور اجرائیه توسط زوج، در اجرای احکام حاضر شوید و مراتب آمادگی را اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اظهارنامه ارسال نمایید که قصد تمکین دارید یا حضور پیدا کنید صورتجلسه شود یا از طریق اجرای احکام حاضر شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دادگاه بدوی مراجعه کنید و اعلام کنید که قصد تمکین دارید و به زوج نیز اظهارنامه ارسال کنید و سپس به منزل مشترک مراجعه کنید.
اگر واقعاً قصد ادامه زندگی مشترک دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید