مشاوره حقوقی رایگان - رفع مزاحمت و مطالبه خسارات وارده

بنده مالک یه آپارتمان در ساختمان 4طبقه 12واحده هستم که همسایگان اقدام به نصب پمپ آب در محل پارکینگ اختصاصی بنده نموده اند که با اعتراض اینجانب اقدام به جابجایی نکردند لذا با اخذ نظر کارشناس رسمی دادگستری ( تامین دلیل) حد و حدود پارکینگ مشخص شد و با ابلاغ اظهارنامه از سایر مالکین درخواست جابجایی پمپ نموده که متاسفانه نتیجه حاصل نشد حال درخواست برداشت پمپ و مطالبه خسارت وارده به طور قانونی دارم ولی مشخصات همه مالکین را نداشته آیا میتوان بصورت کیفری یا حقوقی نسبت به رفع مزاحمت و مطالبه خسارات وارده اقدام نمایم ؟
به دفتر قضایی مراجعه کردم و میگویند در شکواییه کیفری نمیتوانید مطالبه خسارت شامل هزینه های دادرسی هزینه کارشناس و هزینه برداشتن پمپ کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می توانید شکایت ایجاد مزاحمت ملکی کنید.
دفتر خدمات درست گفته در شکایت کیفری به هزینه دادرسی و کارشناسی رای داده نمیشود.