مشاوره حقوقی رایگان - راه قانونی برای کسب رضایت کلی مالکان جهت فروش خانه های بالای 25 سال را که چندین مالک دارند چیست ؟

با سلام
اینجانب مالک یک آپارتمان در ساختمانی با 10 واحد می باشم که عمر بنا بالای 25 سال است و بارها بحث فروش ساختمان و یا مشارکت در ساخت مطرح شده است اما مالکان با یکدیگر اختلاف نظر در قیمت فروش یا عدم اطمینان به یکدیگر در فروش با شرایط یکسان دارند و متاسفانه ساختمان رو به خرابی بیشتر می باشد و مالکان اکثرا ملک خود را اجاره داده اند و مجموعه بدرستی مدیریت نمی شود بدلیل اختلافات بر سر این مسئله.
می خواستم راه قانونی برای کسب رضایت کلی مالکان جهت فروش کلی ساختمان یا مشارکت در ساخت چیست ؟
با سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به نظر نمی رسد مجتمع آپارتمانی شما شرایط مقرر در ماده 13 قانون تملک آپارتمانها را دارا باشد از اینرو جهت تخریب و نوسازی ساختمان نیازمند اخذ رضایت نامه رسمی از همه مالکان مجتمع آپارتمانیست در غیراینصورت می توانید واحد آپارتمانی اختصاصی خود را بفروشید و خود را از مشکلات آن برهانید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پیشنهاد می شود با مدیران ساختمان جلسه و سپس وکیلی برای ساختمان استخدام نمایید اگر عمر بالای ساختمان موجبات بروز مشکل در آتیه را فراهم نماید می توانید از دادگاه محل استقرار ملک دعوی به طرفیت تمامی مالکین اقامه نمایید و در آن ایمن سازی و یا نو سازی را بخواهید