مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله

سلام
ببخشید بنده 3 تا پرونده کیفری داشتم که بابت این 3 پرونده اقدام به گرفتن 3 وکیل کردم که 2 تا از وکیل ها دادگاه را برگزار کرده و پول خود را گرفتند و بنده بعد از دادگاه آنها را فسخ کرده و مجددا وکیل سوم را برای پرونده گرفتم و وکیل سوم نیز در دادگاه تجدید نظر به نفع بنده رای گرفت و رای دادگاه در پرونده ها به نفع بنده صادر شد و حالا از متهم بابت پس گرفتن حق الوکاله شکایت کردم
حال سوال بنده این است آیا به پولم میرسم؟؟
و اینکه یکی از وکیل ها مبلغ قرار داد را ذکر نکرده است آیا در این مورد گیر میدهند؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله تا میزانی که در قرارداد قید شده و تمبر باطل شده رای میگیرید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. حق الوکاله صرفا طبق تعرفه قابل وصول است.