مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت حقوق طراح یا نویسنده

با سلام
من در زمانی که در شرکت بودم کتابی را با همکاری مدیر شرکت اماده چاپ کردیم حالا بعد یکسال متوجه شدم که اسم جزو نویسندگان نیست. همون موقع
مدارک کامل از جمله فایل ها رو دارم
حرف هم حالیشون نیست حتما باید دادخواست بدم دادگاه
بفرمایید چه نوع دادخواستی و با چه عنوانی میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست و یا شکوائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

توجه به این که سرقت ادبی، جرم است، نحوه شکایت از این جرم مانند سایر جرائم با ارائه شکواییه به دادسرا انجام می‌شود. فرد شاکی که در واقع مالک آثار ادبی و یا هنری است، قصد شکایت از فرد یا افرادی را دارد که از اثر او بدون اجازه و به صورت غیر قانونی استفاده کرده‌اند
به دفاتر خدمات الکترونیک بروید و ثبت شکایت کنید