مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

یکی از کارگران ما به خاطر بازنشستگی پدرشان از ارتش دفترچه بیمه خدمات درمانی ارتش دارند، ما میخواهیم به علل حقوقی و قانونی ایشان را بیمه تامین اجتماعی کنیم،

آیا بیمه خدمات درمانی ارتش ایشان بعد از ثبت ما در بیمه تامین اجتماعی قطع میگردد؟ یا راهکاری برای داشتن دفترچه بیمه ارتش براشون هست؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتی که خدمات درمانی تامین اجتماعی برای فرد درخواست نگردد وصرفا بیمه بازنشستگی درخواست گردد.
مشکلی وجودندارد. مگر اینکه ارتش این موضوع را قبول نکرده واقدام به قطع حمایت درمانی کند. که دراین صورت درخواست برقراری حمایت درمانی را به تامین اجتماعی میتوان داد.