مشاوره حقوقی رایگان - پارک در کوچه بن بست

سلام
درب پارکینگ ما انتهای بن بست با عرض 3/90 متر است. بر دیوار ساختمان ما نیز اندازه دو برابر دو همسایه روبرویی مان است. ما دو خودرو داریم که به دلیل عرض کم بن بست مجبوریم دنده عقب وارد بن بست و پارکینگمان شویم.
عرض خودروی ما فیت 2 متر است. تا حالا کسی در این بست پارک نمیکرده ولی به تازگی مستاجری آمده که وسط بن بست و روبروی ملک ماست و خودروی خود را به دیوار خودش روبروی ملک ما میگذارد.
ولیکن مانع عبور و مرور ما شده است. به شرحی که آمد ما دنده عقب باید وارد بن بست شویم و پارکینگ ما انتهای بن بست و شمالی است، پس باید فضایی داشته باشیم تا برای داخل شدن به پارکینگ دور بگیریم که الان نداریم، یعنی دو خودرو فیتا فیت به سختی میتوانند از کنار هم عبور نمایند.
ولیکن همسایه جدید ادعا میکند کوچه مال اوست. چند روزی هم خودروی ما آخر بن بست هست و مستاجر جدید خودرویش را برنمیدارد تا عبور و مرور تسهیل شود.
وقتی هم جواب میدهد فحاشی میکند و عربده کشی.
110 هم یکبار به وی گفت بردار که برداشت ولی مجددا گذاشته.
مجدد 110 تماس گرفتم، گفت میخواهد برندارد من چیکار میتوانم بکنم؟ من ضابط اجراییم حکم قضایی بگیر!! برو شکایت کن!!
شکایت کیفری کرده ام ولی چه راه حلی وجود دارد که بدون درگیری او خودرویش را از بن بست بردارد؟ چون من روزانه متضرر ضرر میشوم، خودرو ابزار کار من است.
لازم به ذکر است صاحبخانه وی اظهار دارد وی منزل بدون پارکینگ کرایه کرده است همچنین منزلهای روبروی ما در بن بست 2 متر عقب نشینی دارند که انجام نداده اند ولی من عقب نشینی ندارم. همچنین توضیحات در مورد عرض کم بن بست را روی بنری انتهای بن بست زده ام. بن بست 22*3.80 برخی جاها 22*4متر است
متشکرم زودتر راهنمایی بشوم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست رفع مزاحمت بدهید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

چاره ای ندارید با توجه به گزارش پلیس 110 تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید