مشاوره حقوقی رایگان - پارک در کوچه بن بست

با سلام خسته نباشید خونه ما انتهای یه کوچه بن بست چهار متری هست همسایه بغلی سمت راست ما فقط یه در سه متری داره برا ورود به خانه خودش ماشین و میاره جلو در ما ته کوچه پارک می‌کنه جوری که یه متر فضا میمونه برا رفت و آمد ما به خونه میگم هم اینجا پارک نکن میگه جلو در خودمونه آیا ایشان حق پارک دارند یا خیر با تشکر

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام خیر بیرون دیوارهای خانه جزو ملک شخصی نیست و اموال عمومی یا متعلق همه ساکنان بن بست است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابندا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و شکایت مزاحمت را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مزاحمت ملکی برای رفت و آمد شما ایجاد می‌کند بایستی شکایت رفع مزاحمت مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برای شما مزاحمتی ایجاد شده است می‌توانید تامین دلیل انجام دهید و سپس شکایت کنید بابت رفع مزاحمت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد که مزاحمت ملکی برای شما ایجاد شده است. بر همین اساس می‌توانید برای رفع مزاحمت، دعوای مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با پلیس تماس بگیرید صورتجلسه کنید و بعدشکایت مزاحمت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کوچه محل عمومی می‌باشد می‌تواند هر کسی از آن استفاده کندلیکن اگر پارک خودرو مانع از استفاده صاحب ملک از ملکش شود، تخلف به حساب می‌آید. در غیر این صورت و اگر پارک خودرو مانع از استفاده ساکنین از ملک نشود،ایرادی ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مزاحمتی برای رفت و آمد دارد نباید پارک کند