مشاوره حقوقی رایگان - پارک در کوچه بن بست

با سلام و عرض ادب ، منزل پدری ما در انتهای کوچه بن بست قرار دارد و فقط یک پارکینگ دارد ، هنگام اخذ مجوز ساخت دو واحد در طبقه دوم در 18 سال پیش با توجه به عدم پیش بینی پارکینگ در نقشه ، مبلغی به عنوان جریمه اخذ و مجوز ساخت داده شد که تلقی ما در واقع اختصاص پارک خودرو در کوچه هست. ساکنین اپارتمان روبرو که دو ماشین دارند ماشین خود را پشت دیوار ما و در انتهای کوچه قرار میدن و دیگر ما جای پارک‌ در کوچه نداریم ..‌ راه حل چیست ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کوچه عمومی هست هر کسی که زودتر پارک کند و مزاحمتی برای تردد دیگران نداشته باشد کسی دیگر نمیتواند مانع وی شود

کتایون سراج

کتایون سراج :

طبق نظر قانون کوچه بن بست مختص ساکنان آن کوچه است و شخصی غیر از اهالی کوچه حق پارک اتومبیل, در آن را ندارند.

ولی کوچه هایی که بن بست نیست متعلق به عموم است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در کوچه بن بست درب نصب نشده باشد کوچه عمومی است و هر کس می‌تواند در آن پارک نماید