مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن سفته

سلام خدمت وکلاهای عزیز
بنده به یک نفر مبلغ بیست میلیون سفته دادم
بعد از اینکه پولش رو دادم سفته را ازش نگرفتم الان هم رفته گذاشته اجرا نمیدونم چیکار کنم
پولش را هم دادم رسید های پولش رو هم دارم

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
دعوای تقابل طرح نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید