مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نیابت قضایی

سلام خدمت وکلای با وجدان
بنده ابلاغیه ای از دادياري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان جهت دفاع از اتهام انتسابی در بازپرسی دریافت کردم
اما محل سکونت بنده تهران هستم .ایا میتوانم از طریق دفتر خدمات قضایی تقاضای صدور نیابت قضایی برای دفاع در تهران درخواست کنم؟
همچنین در ابلاغیه مهلت 5 روزه ذکر شده در صورت عدم شرکت در جلسه حکم جلب صادر می گردد.
سئوال بنده این است اگر در جلسه شرکت نکنم با درخواست نیابت قضایی حکم جلب که صادر نمیشود به همراه نیابت؟
تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر اول حضور پیدا کنید و دفاعیات تان را اعلام کنید بعد