مشاوره حقوقی رایگان - شغل وکیل

سلام بنده دانش آموز پایه نهم یکی از شهرستان های اصفهان هستم.
از لحاظ درسی فردی باهوش هستم و از توانایی های خاصی برخوردار هستم و علاقه ی زیادی به شغل وکالت دارم و محیط ان را دوست دارم به دلیل دفاع از حقوق مظلومین
بنده از اخلاقیات و روحیات خاصی برخوردار هستم عاشق کمک به دیگران و دفاع از دیگران هستم خستگی ناپذیر هستم و فردی با انگیزه هستم ولی اطرافیانم مرا از داشتن هنچین شغلی نهی می کنند الان من باید چه کار کنم و چگونه وکالت را انتخاب کنم یا اصلا وکالت به درد من می خورد یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال توصیه می شود ابتدا درس خود را در مقطع سال سوم دوره اول متوسطه به پایان برده و بعد سه سال دوم متوسطه را هم با موفقیت به اتمام برسانید و مقطع دانش آموزی را طی نموده تا بعد ببینید تقدیر چه سرنوشتی برای شما رقم می زند . اگر احیاناً در کنکور رشته حقوق پذیرفته شده و فارغ التحصیل شدید توصیه می شود ترجیحاً وارد حرفه قضاوت شوید چونکه هم حقوق و مزایای مکفی ثابت دارد و هم پایگاه و جایگاه اجتماعی بالاتری نسبت به حرفه وکالت و سردفتری دارد و هم هزینه های سرسام آور دفتری ندارد و هم بیکاری و رکود و کساد بازار کار ندارد و هم جهت جذب و پیشبرد پرونده نیاز به ارتباطات ویژه ندارد !!!

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بعد از اتمام تحصیلات و اخذ مدرک لیسانس حقوق می توانید در آزمون وکالت شرکت نمایید بدیهی است موفقیت در آزمون های سخت با اراده و پشتکار؛ امری سهل و آسان خواهد بود. امیدورام در خواسته تون موفق باشید.