مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شده ازم به اسم کلاهبرداری و استفاده غیر مجاز از سیستم رایانه ای

سلام خسته نباشید ،بزه انتسابی محرز بوده و با توجه به انطباق موضوع مانحن فیه با ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشإ،اختلاس وکلاهبرداری و... اصلاحات بعدی قرار جلب به دادرسی متهم صادرواعلام میگردد ، این کار هارو من نکردم و نبودم ایران،میخواستم بدونم این متن یعنی چی

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،برای شما به جهت کلاهبرداری قرارجلب به دادرسی صادر شده است.پرونده جهت صدور حکم به دادگاه می رود.در آنجا میتوانید از خود دفاع نمایید.
جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

این سوال تکراریه قبلا هم بهش پاسخ دادم. این جمله یعنی حداقل شش ماه زندان. بهتره بصورت خصوصی با وکیل مشورت کنید برای ما فرقی نداره شما اینکار رو کردین یا نکردین چون شما در محکمه صالح باید از اتهام وارده دفاع کنید نه اینجا. به فرض که پذیرفتیم شما ایران نبودین چه توفیری به حال شما داره؟ قطعا توی پرونده ادله و قراینی موجود بوده که علیه شما جلب به دادرسی صادر کردند بدون دلیل و مدرک دادسرا متهم رو احضار هم نمیکنه چه برسه به اینکه علیهش کیفرخواست صادر کنه.